Ο Jef Maarawi είναι μουσικός και ηθοποιός από την Αθήνα.

 

Γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, και είναι επηρεασμένος από folk μουσικούς όπως ο Bonnie 'Prince' Billy, o Eliott Smith και ο Father John Misty, καθώς και από την Βραζιλιάνικη μουσική κουλτούρα.

 

Το 2007 ξεκίνησε το μουσικό project Egg Hell και κυκλοφόρησε ένα ομότιτλο EP το 2009.  Ακολούθησαν ένα δεύτερο EP με τίτλο “Brownie Crumbs” το 2011 και το πρώτο album με τίτλο ''Once Part of a Whole Ship" το 2014.

 

To χειμώνα του 2016 ηχογράφησε στο στούντιο του King Elephant τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Comfort Food'', που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2017 από την Inner Ear.

Follow him:

Facebook, Instagram, Bandcamp

JEF MARAAWI

 

Η νεαρή amalia τραγουδοποιός από την Αθήνα απέκτησε την πρώτη της κιθάρα σε ηλικία 12 χρονών,παράτησε το ποδόσφαιρο και άρχισε να γράφει τραγούδια. Αποφοίτησε απο το Μουσικό Λύκειο Πάλληνης οπου σπούδασε κλασική κιθαρα, πιάνο και κλαρινέτο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ “Thieving Star” ακολουθούμενο απο το δεύτερο “Ophelia”.

 

Με μια ιδιαίτερη χροιά φωνής, επιρροές οπως The Beatles, Mumford and Sons, Monika και παράξενες λυρικές αναφορές σε Σαίξπηρ και Θ.Σ.Έλιοτ δημιουργεί ενα προσωπικό στυλ. Στο live θα ακουστούν κομμάτια της απο το δίσκο που δουλεύει καθώς και μερικές διασκευές.

Facebook, Instagram, Youtube

amalia

© 2019 BY ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ 

Bookings/ Media: 6983326494