Ο Jef Maarawi είναι μουσικός και ηθοποιός από την Αθήνα.

 

Γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, και είναι επηρεασμένος από folk μουσικούς όπως ο Bonnie 'Prince' Billy, o Eliott Smith και ο Father John Misty, καθώς και από την Βραζιλιάνικη μουσική κουλτούρα.

 

Το 2007 ξεκίνησε το μουσικό project Egg Hell και κυκλοφόρησε ένα ομότιτλο EP το 2009.  Ακολούθησαν ένα δεύτερο EP με τίτλο “Brownie Crumbs” το 2011 και το πρώτο album με τίτλο ''Once Part of a Whole Ship" το 2014.

 

To χειμώνα του 2016 ηχογράφησε στο στούντιο του King Elephant τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Comfort Food'', που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2017 από την Inner Ear.

Follow him:

Facebook, Instagram, Bandcamp

JEF MARAAWI

H Lia Hide διδάσκει και γράφει μουσική στην Αθήνα.

Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικους δίσκους: Rembrandt (2016) & "Everyone Seems to know who I am" (2017 ) από την Hidden Track Records, ενω ο τρίτος  "Home" αναμένεται μεσα στο χειμώνα.

 

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες δισκογραφικες δουλειές της εγχώριας Electronica και σε παγκοσμιες συλλογές.

Η Lia θα μπορούσε να είναι το παιδι του Nick Cave και της Kate Bush που άκουγε NIN αντί να πίνει το γάλα του. 

 

Χαρακτηρίζει τον ήχο της ως Dark Art-Pop, με περίεργες δομές, παράξενες ενορχηστρώσεις, πολλές φωνές, θυμωμένες κιθάρες, πολύχρωμα πλήκτρα και πιάνα, σε απλές μελωδίες και λόγια που πονάνε.

 

Εχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων με τους:

 Tricky, Kadebostany, Kovacs, Anneke van Giersbergen, Keep Shelly in Athens, Molly Nillson, Joseph Van Wissem και ΚΒΗΤΑ, και σε Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αγγλία, Πολωνία, Νορβηγία, Καλιφόρνια και Μόντρεαλ.

Facebook,Spotify, Apple Itune

Lia Hide

© 2019 BY ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ 

Bookings/ Media: 6983326494