Ο Jef Maarawi είναι μουσικός και ηθοποιός από την Αθήνα.

 

Γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, και είναι επηρεασμένος από folk μουσικούς όπως ο Bonnie 'Prince' Billy, o Eliott Smith και ο Father John Misty, καθώς και από την Βραζιλιάνικη μουσική κουλτούρα.

 

Το 2007 ξεκίνησε το μουσικό project Egg Hell και κυκλοφόρησε ένα ομότιτλο EP το 2009.  Ακολούθησαν ένα δεύτερο EP με τίτλο “Brownie Crumbs” το 2011 και το πρώτο album με τίτλο ''Once Part of a Whole Ship" το 2014.

 

To χειμώνα του 2016 ηχογράφησε στο στούντιο του King Elephant τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Comfort Food'', που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2017 από την Inner Ear.

Follow him:

Facebook, Instagram, Bandcamp

JEF MARAAWI

 

Οι Tango with Lions σχηματίστηκαν το 2007 από την Κat (Κατερίνα Παπαχρήστου), μια νέα μουσικό η οποία ως μπασίστρια και τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με πολλά συγκροτήματα της αγγλόφωνης indie/alternative σκηνής. Ξεκίνησαν σαν μια μεταβαλλόμενη μουσική κολλεκτίβα και εξελίχθηκαν στη σημερινή σταθερή

πλέον σύνθεση του συγκροτήματος.

 

Το ντεμπούτο album τους, “Verba Time”,

κυκλοφόρησε το 2010 και το κομμάτι “In A Bar” έχει σπάσει ρεκόρ ακροάσεων στο

youtube. Ακολούθησε το δεύτερο album τους “A Long Walk” την άνοιξη του 2013.

Το νέο album τους έχει τον τίτλο “The Light” και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του

2018 από την Inner Ear records, έχοντας αποσπάσει ενθουσιώδεις κριτικές από τα

διεθνή μουσικά περιοδικά και sites.

 

Στους ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ vol.3 θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους τρεις δίσκους σε ένα ακουστικό, ατμοσφαιρικό σετ με κιθάρα και πιάνο.

Facebook,  Instagram​, Youtube

Tango with Lions

© 2019 BY ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ 

Bookings/ Media: 6983326494