Ο Jef Maarawi είναι μουσικός και ηθοποιός από την Αθήνα.

 

Γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, και είναι επηρεασμένος από folk μουσικούς όπως ο Bonnie 'Prince' Billy, o Eliott Smith και ο Father John Misty, καθώς και από την Βραζιλιάνικη μουσική κουλτούρα.

 

Το 2007 ξεκίνησε το μουσικό project Egg Hell και κυκλοφόρησε ένα ομότιτλο EP το 2009.  Ακολούθησαν ένα δεύτερο EP με τίτλο “Brownie Crumbs” το 2011 και το πρώτο album με τίτλο ''Once Part of a Whole Ship" το 2014.

 

To χειμώνα του 2016 ηχογράφησε στο στούντιο του King Elephant τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Comfort Food'', που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2017 από την Inner Ear.

Follow him:

Facebook, Instagram, Bandcamp

JEF MARAAWI

Ο Vassilis είναι singer-songwriter και κιθαρίστας που γράφει, παίζει , παραγει και ηχογραφεί την δουλειά του.

 

Η μουσική του είναι ένα κράμα από Indie\Pop-Rock\Folk\Blues\Soul. Είναι επίσης ο frontman των Irregular Project που τον συνοδεύουν στο stage.

 

Αυτον τον καιρό έχοντας μόλις τελειώσει τις ηχογραφήσεις του debut Ep “Reflections” ,το οποίο κυκλοφορεί σε κομμάτια μέσα στο 2019,ο Vassilis παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο και ενορχηστρωμένο set μαζί με τους Irregular Project βασισμένο στο μοναδικό του Guitar Based and Singer Live Performance και στον τρόπο που ισορροπεί,αναμιγνύει και χρησιμοποιεί τις δυναμικές και τα ηχοχρώματα σε αυτό.Follow Vassilis:
Facebook , Instagram , Youtube , Spotify
 

Vasilis
Lean More about Line up ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ Vo. 6

© 2019 BY ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ 

Bookings/ Media: 6983326494